Camping De Vossenberg in de Veluwse bossen!

Op zoek naar een luxe bungalow op de Veluwe, verblijft u graag in een bosrijk gelegen chalet, kampeert u graag in een bosrijke omgeving of een eigentijdse safaritent huren in Nederland, Glamping op De Veluwe? Op het ANWB-gecertificeerde (huisdiervrije) park van Camping De Vossenberg, in Gelderland gelegen, vindt u dit allemaal! Uiteraard hebben wij diverse faciliteiten om u allerlei variaties te bieden voor een ontspannend verblijf. U kunt zich inspannend ontspannen in de tennishal. In het toiletgebouw is een sauna met bubbelbad. Voor de kinderen zijn er diverse speelfaciliteiten en een animatieteam in het seizoen. Recreatiemeer de Zandenplas waar u met jong en oud kunt zwemmen en zonnen bevindt zich op geringe (loop)afstand.

U bent van harte welkom in het bos op Camping De Vossenberg, u bent onze gast op een plek waar u zich thuis voelt!

 

Kampeerplaatsen

Bungalowverhuur & chaletverhuur

Safaritenten, Glamping op De Veluwe!

     

Weer

Nieuws: Vrije recreatiekavels beschikbaar!

 
02-10-2018 | Herfstvakantie-actiearrangement 1 week kamperen
28-09-2018 | Uw tweede huis in de Veluwse bossen, bij ons is dat mogelijk!
20-01-2018 | Gratis overdekt spelen!

Animatieteam

 

Het dorpje Nunspeet met zijn sfeervolle restaurants en gezellige winkels vormt een prachtige combinatie met de fraaie Veluwse bossen. Aan de rand van dit dorp vindt u Camping “De Vossenberg”. Het circa 4 hectare heuvelachtige terrein ligt in een rustieke omgeving op slechts 5 minuten lopen van het centrum van Nunspeet. De prachtige natuur van De Veluwe, de eindeloze heidevelden, de ruige zandverstuivingen en ouderwetse visserplaatsjes zoals Elburg en Harderwijk vormen het decor voor een heerlijke wandeling of fietstocht.

Ontspannen op de Veluwe! Wandelaars, fietsers, natuurliefhebbers en rustzoekers vinden in dit mooie stukje Nederland de perfecte plek voor een ontspannen verblijf. De Veluwe is voorzien van fietsknooppunten. In Nunspeet kunt u een knooppunt gebruiken als startpunt voor een imponerende fietstocht. In de bossen kunt u via de diverse wandelroutes de natuur ontdekken. De directe omgeving biedt volop mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Een manege, een 28-holes golfbaan, een tropisch zwemparadijs en diverse grote attractieparken zoals Walibi World, Het Dolfinarium Harderwijk, De Apenheul en de Koningin Julianatoren kunnen op uw “to do list” voor een onvergetelijke vakantie geplaatst worden.

Graag tot ziens op Camping De Vossenberg te Nunspeet!

Natuurlijk Beleven!

Toon alle berichten  RSS© Copyright 2009, alle rechten voorbehouden