Faciliteiten

Ons gezellige Eetcafe & Snackbar is in het seizoen ieder weekend geopend. In het hoogseizoen hanteren wij ruimere openingstijden, deze zijn aangegeven bij de horecagelegenheid en bij de receptie. Al onze evenementen vinden plaats in of rondom onze horecagelegenheid, een wekelijks recreatieprogramma is verkrijgbaar bij onze receptie. Aangrenzend aan de horeca ligt de tennishal met twee indoor tennisbanen. 's winters worden de tennisbanen verhuurd en bestaat tevens de mogelijkheid om bedrijfs/groepsarrangementen te organiseren. 's zomers worden de banen aangepast en gebruikt voor recreatieve activiteiten. 

Op korte loopafstand gelegen van De Vossenberg vindt u Recreatiemeer de Zandenplas daarnaast is De Vossenberg is op 10 autominuten gelegen van het Veluwemeer. Op ons eigen terrein bevindt zich een spartelbadje voor de allerkleinsten naast het zonneterras.

De Vossenberg is midden op De Veluwe gelegen waardoor u vanaf het park midden in het wandelgebied stapt en ook zo directe aansluiting krijgt op het fietsknooppunten netwerk

Boek direct
Camping de Vossenberg Nunspeet