Omgeving

Ontspannen in de prachtige natuur van de Veluwe. Dat kan! Rondom Nunspeet zijn er veel historische en recreatieve plekjes met een omvangrijk scala aan ontspanningsmogelijkheden. Wandelen in de prachtige bossen die afgewisseld worden met eindeloze heidevelden en ruige zandverstuivingen. U kunt zomaar edelherten, wilde zwijnen en schaapskudden tegenkomen.

In de directe omgeving kunt u zwemmen en zonnen bij het schitterende, uniek bosrijk gelegen, recreatiemeer “de Zandenplas”. Verder kunt u in de nabije omgeving terecht bij een manege en een tropisch zwemparadijs. Golfen op de prachtige, aan ons park grenzende, 27-holes golfbaan is een aanrader. Als u toch in de buurt bent dan moet u zeker even langs gaan bij één van de grote attractieparken in de buurt: Walibi World, Dolfinarium, De Apenheul en natuurlijk de Koningin Julianatoren.

Onze camping is een ideaal vertrekpunt voor trips naar eeuwenoude vissersplaatjes. Elburg en Harderwijk zijn een dagje uit meer dan waard. U kunt ook één van de vele musea bezoeken. Wandelaars en fietsers halen hun hart op in de Veluwe! Uiteraard kunt u bij ons fietsen huren. Wij hebben uitstekende afspraken met de plaatselijke fietshandel.

Even er helemaal uit? Een goed idee! Kom naar Camping De Vossenberg in Nunspeet.

Natuurlijk beleven!

 

Boek direct
Camping de Vossenberg Nunspeet