eetcafe BUITEN

Welkom in ons gezellige eetcafé BUITEN! Wij zijn in het seizoen ieder weekend geopend. In het hoogseizoen en de vakantieperiodes hanteren wij ruimere openingstijden. Uiteraard verwelkomen wij u graag op ons aangename zonneterras waar u ongestoord van uw koele versnapering mag gaan genieten terwijl uw kinderen zich vermaken in de aangrenzende speeltuin.

Wij serveren een ruime keuze aan stoere burgers. Natuurlijk staat onze traditionele VossenBurger op de kaart maar ook de Italiaanse Burger is heerlijk. Of wat dacht u van een spannende Burger BinnensteBUITEN...

Ook staan er verschillende soorten Pizza’s op de kaart, allemaal bereidt met verse ingrediënten. Liever een lichtere maaltijd dan raden we onze frisse maaltijdsalade aan of een van onze pasta’s ook allemaal vers bereid.

Voor onze jongste gasten hebben een ‘Beestenbox’ gevuld met patatjes met frikandel, kipnuggets of bitterballen, appelmoes en een pakje drinken. En natuurlijk een ‘beestachtig’ leuke verrassing!
Kortom: laat u verrassen en breng een bezoekje aan ons gezellige eetcafé BUITEN, graag tot ziens!

Afhalen? Graag uw maaltijd meenemen, dat kan zeker. Naast ons standaard snackbarassortiment kan u ook kiezen uit een van onze pizza's. 
 

 
Boek direct
Camping de Vossenberg Nunspeet