Bungalow verhuur

Onze moderne bungalows (4- en 6-persoons) zijn vrijstaand, sfeervol ingericht en zeer comfortabel. De inrichting is als volgt:

 
Een ruime woonkamer met een aparte zit- en eethoek met openslaande deuren naar de tuin, een volledig ingerichte keuken inclusief magnetron, vaatwasser (alleen in de 4 persoons) 2 of 3 tweepersoonsslaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden (in bungalow Patty een extra eenpersoonsslaapkamer), badkamer met douche en toilet, TV & DVD en radio en een terras met meubilair. Tarieven Bungalows 2018 

4-persoons

Weekend

Midweek

Week

Laagseizoen

€ 185,00

€ 235,00

€ 390,00

Hoogseizoen (Juli en Augustus)

€ 320,00

€ 345,00

€ 585,00

Alle genoemde bedragen zijn inclusief gas, water en stroom (Oktober t/m Maart rekening wij een vast toeslag voor energie- & gasverbruik ad € 1,75 per dag). Bijkomende kosten zijn; schoonmaakkosten € 49,00 per wisseling; reserveringskosten ad € 5,75 per boeking; toeristenbelasting € 1,00 p/p/p/n; borg op het pasje voor de slagboom € 10,00. Wij bieden u de mogelijkheid bedlinnen bij te boeken vanaf € 7,00 p/p bekijk de mogelijkheden op onze site. De toeslag voor een 6-persoons bungalow is 10% van de 4-persoonsverhuurprijs, bovenstaand genoemd.

Voor de Meivakantie, het Hemelvaartweekend en het Pinksterweekend rekenen wij hoogseizoenstarieven. Alle accommodaties zijn voorzien van hoofdkussens & 1-persoonsdekbedden.  

Op al onze aanbiedingen zijn de Recron-voorwaarden van toepassing, een beschrijving van deze voorwaarden vindt u terug op onze website www.campingdevossenberg.nl           

  

                   

 

Boek direct
Camping de Vossenberg Nunspeet