Luxe recreatiewoningen te koop

Temidden van de Veluwse bossen zijn op Camping De Vossenberg nieuw te bouwen luxe 4- & 6-persoons bungalows te koop & een hoge kwaliteit afbouw chalet. De kavels t.b.v. de te plaatsen bungalows zijn allen zeer bosrijk en rustig gelegen. Het park is zeer ruim opgezet met veel ruimte bij, tussen én rondom de bungalows.

Omschrijving Bungalow:

Prachtige 4-persoons of 6-persoons recreatiewoning. De Bungalow is standaard voorzien van centrale verwarming, 2 of 3 volwaardige slaapkamers, apart gastentoilet, riante woonkamer met toegang naar een bosrijk terras, ruimtelijke eethoek, royale badkamer met toilet en douchecabine op de begane grond, moderne keuken met vaatwasser, combimagnetron, koelkast met apart vriesvak en voldoende kastruimte.

De bungalows worden gebouwd op een ruime (huur)kavels van c.a. 300 m2 met een groot terras en 1 eigen parkeerplaats. Ons park is 365 dagen per jaar open voor recreatie doeleinden.

Voor meer informatie bel: +31(0)341-252458 of maak eventueel een afspraak om een van de reeds geplaatste bungalows te bekijken.

Download de tekeningen als PDF

Luxe chalet te koop 

 

Omschrijving Chalet:

Prachtige 2 tot 4-persoons chalet. Het Chalet is standaard voorzien van 1 slaapkamer waar mogelijk 1 extra, een riante woonkamer met eethoek, toegang naar een bosrijk terras, royale badkamer met toilet, wastafel en douchecabine, moderne keuken (exclusief apparatuur) en voldoende kastruimte.

Het chalet is in afbouw en kan naar wens worden ingevuld en staat op een ruime (huur)kavels van c.a. 150 m2 met een groot terras. Ons park is 365 dagen per jaar open voor recreatie doeleinden. De vraagprijs: € 18.000,- .

Voor meer informatie bel: +31(0)341-252458 of maak eventueel een afspraak om een van de reeds geplaatste bungalows te bekijken.

Casco
De basis voor het chalet is een metalen onderstel met een breedte van 2.5 m en heeft een lengte van 7 m. Hierop worden de spanten voor de vloer gemonteerd die de breedte van 4 m gaan vormen. Tussen deze spanten wordt op een laag van vochtwerende folie een isolatie dek gelegd van 8 cm ter isolatie van de vloer. Met als afwerking vloerplaten van 1 cm als vloer. Vervolgens worden de voorgefabriceerde buitenwanden geplaatst, met aan de buitenkant een vochtwerende folie waarop een regelwerk gemonteerd wordt voor de montage van de buiten bekleding (afwerking laag) en dus ook het buitenaanzicht. Het dak wordt geplaatst op spanten die rusten op de buitenwanden van het chalet. Tussen de spanten wordt een isolatielaag aangebracht met als afwerking een aluminiumbeplating in golfvorm (op de dakbeplating heeft u 10 jaar garantie).
 

Boek direct
Camping de Vossenberg Nunspeet