Luxe recreatiewoningen te koop

Temidden van de Veluwse bossen zijn op Camping De Vossenberg nieuw te bouwen luxe 4- & 6-persoons bungalows te koop. De kavels t.b.v. de te plaatsen bungalows zijn allen zeer bosrijk en rustig gelegen. Het park is zeer ruim opgezet met veel ruimte bij, tussen én rondom de bungalows.

Omschrijving Bungalow:

Prachtige 4-persoons of 6-persoons recreatiewoning. De Bungalow is standaard voorzien van centrale verwarming, 2 of 3 volwaardige slaapkamers, apart gastentoilet, riante woonkamer met toegang naar een bosrijk terras, ruimtelijke eethoek, royale badkamer met toilet en douchecabine op de begane grond, moderne keuken met vaatwasser, combimagnetron, koelkast met apart vriesvak en voldoende kastruimte.

De bungalows worden gebouwd op een ruime (huur)kavels van c.a. 300 m2 met een groot terras en 1 eigen parkeerplaats. Ons park is 365 dagen per jaar open voor recreatie doeleinden.

Voor meer informatie bel: +31(0)341-252458 of maak eventueel een afspraak om een van de reeds geplaatste bungalows te bekijken.

Download de tekeningen als PDF

Vrije chaletkavels beschikbaar

Omschrijving:

Op ons bosrijk gelegen park is het mogelijk uw eigen nieuwe chalet of een bestaand chalet (max. 5 jaar oud) op een van de kavels te laten plaatsen. Alle kavels worden aangesloten op elektra, water, riool, cai en kunnen eventueel worden aangesloten op propaangas. U bent helemaal vrij in uw keuze van uw chaletbouwer c.q. -dealer, wij kunnen u adviseren in de keuze en beschikken over mooie extra voordelen die wij voor u hebben gemaakt met een aantal chaletbouwers en -dealers in de regio.

De huurprijs van de chaletkavel is afhankelijk van de oppervlakte, huurprijzen vanaf ca. €1500,- per seizoen c.q. jaar. Camping De Vossenberg kan, waar wenselijk, de verhuur van uw chalet verzorgen. Hiermee kunt u op de investering van uw chalet nog een aardig rendement terug verdienen.

Wilt u weten welke kavels wij momenteel nog beschikbaar hebben?
Voor meer informatie kunt u uiteraard op ons park komen kijken, wij maken graag een persoonlijk afspraak met u.

Boek direct
Camping de Vossenberg Nunspeet