Speelfaciliteiten kids

Op ons groene, overzichtelijke terrein faciliteren wij eigentijdse speeltoestellen, centraal bij elkaar gelegen in de buurt van onze horecagelegenheid. Uw kinderen kunnen zich prima vermaken op alle toestellen of in de grote zandbak tegenover ons zonneterras gelegen. Daarnaast hebben wij voor de oudere kinderen een recreatieveld met voetbal en basketbalmogelijkheden. Nieuw dit jaar is ons trampoline-hoek, voorzien van een professionele Elite Berg trampoline. Voor jonge kinderen maar ook zeker voor uw oudsten is er dus vermaak naar wens!

Tijdens het seizoen en de feestweekenden wordt en voor jong en oud een professioneel recreatieprogramma verzorgd. Het animatie team van de Vossenberg staat garant voor topvermaak voor uw kinderen. U heeft er geen omkijken naar, maar wellicht doet u dat wel om mee te genieten van een vrolijk, gevarieerd en gezellig kindermatinee. Het gehele programma vindt u terug op onze website op de pagina  ''Animatie" .

Op korte loopafstand bevindt zich de Zandenplas; een recreatiemeer waar uw kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Ook erg leuk om te bezoeken is ons Veluwe-transferium, op ca. 15 minuten lopen gelegen. Hier treft u een bezoekerscentrum leuk voor jong en oud, een kabouterroute in het achtergelegen bosgebied en een uitkijktoren die de klim meer dan waard is.

NIEUW: overdekt spelen!

Tijdens uw verblijf kunnen de kinderen (gratis) overdekt spelen op Camping De Vossenberg. Je creatief inleven in de boshoek, kastelen bouwen met levensgrootte legoblokken of je uitleven op een springkussen, dit alles is mogelijk. Ook op sportief vlak bieden we in onze hal de mogelijkheid voor bijvoorbeeld een potje voetbal.

 


Boek direct
Camping de Vossenberg Nunspeet