//Update: Corona en uw verblijf op Camping De Vossenberg

Update: Corona en uw verblijf op Camping De Vossenberg

Als eerste wensen wij u heel veel gezondheid en succes in deze bizarre tijd en laten we hopen dat het allemaal niet te lang duurt en onze overheid de daad bij het woord voegt en een ieder helpt die het zo hard nodig heeft!

Van de een op de andere dag moesten we er allemaal aan geloven. Het coronavirus grijpt om zich heen en heeft de wereld in zijn macht. Het vergt veel van uw, maar ook onze flexibiliteit en vooral positiviteit. En hoewel je als ondernemer altijd vooruit denkt, dit zagen wij allemaal toch echt niet aankomen. Er is ook nog zoveel onduidelijk en onzeker, dat maakt aanpassen en plannen maken voor de toekomst niet gemakkelijker. 

In de tussentijd ...
Kunnen wij uw meegeven dat wij ‘gewoon’ geopend zijn! De Gemeente Nunspeet heeft geen sluiting van Camping De Vossenberg opgelegd, waardoor wij met de nodige aanpassingen u als gast wel heel hartelijk kunnen, mogen en willen verwelkomen.

Omdat binnen de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) de dreiging bestaat dat zowel op of bij de locaties van vakantieparken, campings, kampeerterreinen de gemeenschappelijke toilet-, was- en douchevoorzieningen niet of in onvoldoende mate de beperkende maatregel met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand tussen daar aanwezige personen in acht kan worden genomen, zijn ook onze gemeenschappelijke toilet-, was- en douchevoorzieningen in ieder geval tot en met 1 juli 2020 daardoor gesloten (onze chemische stortplaats is wel geopend). Ons afhaalgedeelte van Eetcafé BUITEN is, met de nodige maatregelen, elke zaterdag van 17.00-18.30 uur geopend.  

Wij doen er alles aan om u, onze gast, van dienst te zijn en waarborgen uw veiligheid. Nu en in de toekomst!

Vriendelijke groet,
Team De Vossenberg, Lars Tineke Niels & Miranda

Geschreven door | 2020-05-18T11:58:46+01:00 april 2nd, 2020|Geen categorie|0 Comments