//Update Corona: Hemelvaart & Pinksteren

Update Corona: Hemelvaart & Pinksteren

VAKANTIE YEAH!

Niet een vakantie zoals we gewend zijn, maar zeker niet minder ontspannen…

Wel hebben we ons te houden aan de RIVM voorschriften en gestelde eisen van de overheid, voor uw en onze veiligheid! Vanuit dat oogpunt willen we u graag de geldende maatregelen tijdens de feestweekenden Hemelvaart & Pinksteren toelichten:

  • BEZOEK VAN BUITENAF: Vanuit RIVM oogpunt mogen al onze (ook vaste) camping & huurgasten GEEN BEZOEKERS ontvangen van buitenaf, tijdens deze zeer drukke weekenden! Zodoende houden wij controle over de gasten-aantallen op ons park en blijft het beheersbaar. Wij hopen op uw begrip! (Wij dienen hierop te handhaven)
  • GASTEN ONDERLING: Onze parkgasten onderling mogen elkaar alleen onder de strikte, genoemde RIVM voorwaarden bezoeken.
  • SANITAIR: Ons sanitair gebouw is helaas nog gesloten. Het chemisch toilet en de wasserette zijn wel geopend.
  • ANIMATIE: Onze animatieactiviteiten zijn grotendeels vervallen. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren wordt er door ons animatieteam een aangepast programma georganiseerd. Ook hierbij gelden protocollen en voorwaarden.
  • DEURBELEID RECEPTIE: Maximaal 2 bezoekers zijn gelijktijdig toegestaan in onze receptie, buiten wachten is uiteraard geen probleem (op gepaste afstand). Indien mogelijk graag (contactloos) per pin betalen.
  • DEURBELEID AFHAAL EETCAFÉ: Maximaal 3 gasten zijn gelijktijdig toegestaan in ons Eetcafé BUITEN en indien mogelijk graag (contactloos) per pin betalen. Ook hierbij gelden protocollen en voorwaarden (zie aparte afhaal flyer)
  • SCHOONMAAK: We dragen, zoals u van ons gewend bent, zorg voor een goede hygiëne op ons park. Het schoonmaken van de verblijfsruimte en de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd. Kortom; u loopt geen extra risico tijdens uw verblijf!
  • 1,5 METER REGEL: Men dient te allen tijde 1,5 meter afstand te houden van anderen, dit geldt niet voor gezinnen onderling. Kinderen tot en met 12 jaar mogen wel samen buiten spelen.
  • ZIEKTE KLACHTEN: Meld u meteen als iemand binnen uw gezin corona klachten vertoond, door telefonisch contact met ons op te nemen en uiteraard met de plaatselijke huisarts. Bij mildere klachten vragen wij u binnen of nabij uw verblijf te blijven. Vertoont iemand in uw gezin corona klachten? Dan blijft u ook binnen of nabij uw verblijf.

Het is even stevig, zo’n rijtje maatregelen maar wij hopen op uw medewerking en begrip in deze bijzondere tijd. Alleen dan kunnen we met elkaar fijne en ontspannen weekenden tegemoet gaan! Relax, geniet en kom lekker tot rust bij ons in het bos op De Vossenberg

Lieve groet Team De Vossenberg

Geschreven door | 2020-05-21T09:33:21+01:00 mei 21st, 2020|Geen categorie|0 Comments