//Corona Update: Vanaf maandag 15 juni sanitairgebouw weer open

Corona Update: Vanaf maandag 15 juni sanitairgebouw weer open

GOED NIEUWS!
Vanaf aanstaande maandag 15 juni mag ons sanitairgebouw volgens RIVM richtlijnen, weer open. Kamperen zonder uw eigen sanitaire voorzieningen is weer mogelijk!

Ook is het vanaf vrijdag 19 juni weer mogelijk in ons Eetcafé BUITEN een tafeltje te reserveren. Uiteraard hebben we ons te houden aan de RIVM voorschriften en passen we dit in ons bedieningssysteem gepast toe. Wij werken voor zowel binnen in het eetcafé als buiten op ons terras op reserveringsbasis, wat betekent dat vooraf reserveren verplicht is. Ook zal onze afhaal-kaart nog steeds in gebruik blijven. Graag tot ziens, we verwelkomen u weer graag!

Vanuit RIVM brengen we u graag nogmaals op de hoogte van de gestelde maatregelen, hierbij een overzicht:

  • BEZOEK VAN BUITENAF: Is weer toestaan, op gepaste afstand volgens de RIVM voorwaarden (vooraf melden in onze receptie).
  • GASTEN ONDERLING: Onze parkgasten onderling mogen elkaar bezoeken, tevens op gepaste afstand en volgens de RIVM voorwaarden.
  • SANITAIR: Ons sanitair gebouw is vanaf 15 juni weer geopend!
  • ANIMATIE: Onze animatieactiviteiten worden op een leuke creatieve wijze ingevuld deze zomer. Voor de details verwijs ik u vanaf vrijdag 19 juni naar onze site.
  • DEURBELEID RECEPTIE: Maximaal 2 gasten zijn gelijktijdig toegestaan in onze receptie, buiten wachten is uiteraard geen probleem (op gepaste afstand). Indien mogelijk graag (contactloos) per pin betalen.
  • DEURBELEID AFHAAL EETCAFÉ: Maximaal 2 afhaal-gasten zijn gelijktijdig toegestaan in de afhaal van ons Eetcafé BUITEN en indien mogelijk graag (contactloos) per pin betalen. Volg hierbij de beweg-wijziging die staat aangegeven.
  • SCHOONMAAK: We dragen, zoals u van ons gewend bent, zorg voor een goede hygiëne op ons park. Het schoonmaken van de verblijfsruimte en de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd. Kortom; u loopt geen extra risico tijdens uw verblijf!
  • 1,5 METER REGEL: Men dient te allen tijde 1,5 meter afstand te houden van anderen, uitgezonderd gezinnen onderling. Kinderen tot en met 12 jaar mogen wel samen buiten spelen.
  • ZIEKTE KLACHTEN: Meldt u zich meteen als iemand binnen uw gezin corona klachten vertoond, door telefonisch contact met ons op te nemen en uiteraard met de plaatselijke huisarts. Bij mildere klachten vragen wij u binnen of nabij uw verblijf te blijven. Vertoond iemand in uw gezin corona klachten? Dan blijft u ook binnen of nabij uw verblijf.

Het blijft een bijzondere tijd, maar met de nodige voorzichtigheid gaan we een heerlijk zomer tegemoet met elkaar! Graag tot ziens bij ons in Nunspeet.

Lieve groet Team De Vossenberg

Geschreven door | 2020-06-14T14:26:12+01:00 juni 14th, 2020|Geen categorie|0 Comments