Faciliteiten 2021-08-31T09:47:31+01:00

Faciliteiten

Op De Vossenberg hoeft u zich geen moment te vervelen. U kan wanneer u wil gebruik maken van alle faciliteiten die ons bospark rijk is, te denken valt aan een pop-up indoor speelgelegenheid (ivm corona vanaf mei 2022 weer geopend). Ons gezellige eetcafé BUITEN is in het seizoen ieder weekend geopend. In het hoogseizoen hanteren wij ruimere openingstijden. Aangrenzend aan de horeca ligt de tennishal met twee indoor tennisbanen.

Onze buiten speelfaciliteiten (o.a. een speeltuin, tafeltennistafel, trampoline, skelters) op ons groene, overzichtelijke terrein zijn hedendaags en afwisselend. Daarnaast hebben wij voor de allerkleinsten een grote zandbak naast onze horecagelegenheid en is er voor de oudere kinderen een recreatieveld met veen trapveld. Ook bieden we een tof animatie-uitleen-systeem aan met uitdagende spellen!

De Vossenberg is midden op De Veluwe gelegen waardoor u vanaf het park midden in het wandelgebied stapt en ook zo directe aansluiting krijgt op het fietsknooppunten netwerk. Op korte loopafstand gelegen vindt u Recreatiemeer de Zandenplas, daarnaast is De Vossenberg is op 10 autominuten gelegen van het Veluwemeer.

NATUURLIJK BELEVEN!