Faciliteiten 2019-02-13T21:35:06+01:00

Faciliteiten

Op Camping De Vossenberg hoeft u zich geen moment te vervelen. U kan wanneer u wil gebruik maken van alle faciliteiten die ons park rijk is, te denken valt aan een pop-up indoor speelgelegenheid, meerdere speeltuinen. Ons gezellige eetcafé BUITEN is in het seizoen ieder weekend geopend. In het hoogseizoen hanteren wij ruimere openingstijden. Aangrenzend aan de horeca ligt de tennishal met twee indoor tennisbanen.

Onze buiten speelfaciliteiten (o.a. een speeltuin, tafeltennistafel, trampoline, skelters) op ons groene, overzichtelijke terrein zijn hedendaags en afwisselend. Daarnaast hebben wij voor de allerkleinsten een grote zandbak naast onze horecagelegenheid en is er voor de oudere kinderen een recreatieveld met voetbal en basketbalmogelijkheden. Tijdens de meivakantie, het Hemelvaart- & Pinksterweekend en het Hoogseizoen wordt er voor jong en oud een gezellig animatieprogramma aangeboden.

De Vossenberg is midden op De Veluwe gelegen waardoor u vanaf het park midden in het wandelgebied stapt en ook zo directe aansluiting krijgt op het fietsknooppunten netwerk. Op korte loopafstand gelegen vindt u Recreatiemeer de Zandenplas, daarnaast is De Vossenberg is op 10 autominuten gelegen van het Veluwemeer.

Ook de sanitaire voorzieningen op ons park zijn perfect voor elkaar. Het verwarmde sanitairgebouw is van alle gemakken voorzien en wordt vanzelfsprekend keurig onderhouden. Op Camping De Vossenberg zal het u aan niets ontbreken!

NATUURLIJK BELEVEN!