Animatie 2021-04-22T16:50:37+01:00

Animatie op De Vossenberg!

Welkom op De Vossenberg, leuk dat je bij ons je vakantie komt vieren! We bieden jullie een eigentijdse animatie aan. Dit betekent een toffe vernieuwende invulling, met niet ‘standaard’ elke dag hetzelfde programma. Wat mag je dan wel verwachten… nou je treft in onze ‘VOSSENCLUB’ een uitleen- & afhaalsysteem waarbij je bijvoorbeeld onze stoere skelters, creatieve speelsets, sport- en spelmaterialen en nog veel meer leuks mag gebruiken en uitproberen met je vriendjes! Hiermee spaar je unieke Vossenmunten, welke je bij vertrek naar huis in onze receptie weer kan inruilen voor een supercool cadeau!

De uitleen van de ‘VOSSENCLUB’ is van maandag t/m zaterdag (hoogseizoen dagelijks) vanuit onze receptie tijden de receptietijden geopend! Lukt het jou om genoeg Vossenmunten te sparen?

Naast onze toffe ‘Vossenclub’ staan er nog steeds wekelijks in ons hoogseizoen uitdagende buiten activiteiten in de planning zoals de wekelijkse MTB tocht in de Veluwse bossen, durf jij het aan? Een vaste Sportmiddag voor de jongsten en een knaller van een Mini-Disco mogen wekelijks niet ontbreken!

Ook mag je rekenen op een gezellige Pubquiz in ons eetcafé BUITEN. En natuurlijk staat een ouderwetse Vinyl-avond op ons bosrijke terras ook weer in de planning! Kortom: check voor vertrek onze site voor de meest actuele informatie tijdens uw verblijf op De Vossenberg…genoeg vertier voor jong en ouder!

CHECK IN ONDERSTAANDE LINK WAT VOOR LEUKS WE ALLEMAAL UITLENEN:

VOSSENCLUB 2021

ANIMATIEPROGRAMMA 2021:

ANIMATIE MEIVAKANTIE 2021

ANIMATIE HEMELVAART – PINKSTEREN 2021