Animatie 2022-01-31T14:57:51+01:00

Animatie op De Vossenberg!

Welkom op De Vossenberg, leuk dat je bij ons je vakantie komt vieren! We bieden jullie een eigentijdse animatie aan. Dit betekent een toffe vernieuwende invulling, met niet ‘standaard’ elke dag hetzelfde programma. Wat mag je dan wel verwachten… nou je treft in onze ‘VOSSENCLUB’ een uitleen- & afhaalsysteem waarbij je bijvoorbeeld onze stoere skelters, creatieve speelsets, sport- en spelmaterialen en nog veel meer leuks mag gebruiken en uitproberen met je vriendjes! Hiermee spaar je unieke Vossenmunten, welke je bij vertrek naar huis in onze receptie weer kan inruilen voor een supercool cadeau!

De uitleen van de ‘VOSSENCLUB’ is van maandag t/m zaterdag (hoogseizoen dagelijks) vanuit onze receptie tijden de receptietijden geopend! Lukt het jou om genoeg Vossenmunten te sparen?

CHECK IN ONDERSTAANDE LINK WAT VOOR LEUKS WE ALLEMAAL UITLENEN:

VOSSENCLUB 2022

Speelfaciliteiten

Op ons groene, overzichtelijke terrein faciliteren wij eigentijdse speeltoestellen, centraal bij elkaar gelegen in de buurt van onze horecagelegenheid. Uw kinderen kunnen zich prima vermaken op alle toestellen of in de grote zandbak tegenover ons zonneterras gelegen. Daarnaast hebben wij voor de oudere kinderen een recreatieveld met voetbal en basketbalmogelijkheden. Heerlijk Jumpen in onze trampoline-hoek, voorzien van een professionele Elite Berg TRAMPOLINE.
Pak een van onze toffe BERG SKELTERS PRO/LINE en succes verzekerd.

Voor jonge kinderen maar ook zeker voor uw oudsten is er dus vermaak naar wens!

Naast onze toffe ‘Vossenclub’ staan er nog steeds wekelijks in het hoogseizoen uitdagende BUITEN ACTIVITEITEN in de planning, een gezellig KNUTSELMOMENT of een SPORTMIDDAG voor de jongsten en een knaller van een OPENLUCHT DISCO mogen wekelijks niet ontbreken!

De wekelijkse MTB-TOCHT in de Veluwse bossen, durf jij het aan? En natuurlijk staat een ouderwetse VINYL-AVOND op ons bosrijke terras ook weer in de planning! Kortom: …genoeg vertier voor jong en ouder!

Op korte loopafstand bevindt zich de Zandenplas; een recreatiemeer waar u zich samen met uw kinderen heerlijk kan zonnen en zwemmen. Ook erg leuk om te bezoeken is ons Veluwe-transferium, op ca. 15 minuten lopen gelegen. Hier treft u een bezoekerscentrum leuk voor jong en oud, een kabouterroute in het achtergelegen bosgebied en een uitkijktoren die de klim meer dan waard is.

OVERDEKT SPELEN POP-UP BINNENSPEELTUIN.

Yeahhh ook kunnen de kinderen weer (gratis) overdekt spelen op De Vossenberg in onze pop-up binnenspeeltuin. Je creatief uitleven in de boshoek, kastelen bouwen met levensgrootte legoblokken of heerlijk springen op een springkussen, dit alles en nog veel meer is mogelijk in onze pop-up binnenspeeltuin. Ook voor de kleinere kinderen is er een aparte peuterzone aanwezig met softplay dieren. Ons Pop-up binnenspeeltuin is elk jaar geopend vanaf de meivakantie tot en met eind augustus.

Verse koffie in het aangesloten Eetcafé BUITEN!

Terwijl de kinderen zich heerlijk vermaken in de speeltuin, kunt u lekker genieten van een goed tijdschrift en een verse kopje koffie in ons eigentijdse Eetcafé BUITEN. Ook is ons aangesloten zonneterras de moeite waard, echt vakantie vieren en tot rust komen…

NATUURLIJK BELEVEN!