Animatie 2020-11-17T15:04:33+01:00

Animatie op De Vossenberg!

Welkom op De Vossenberg. Leuk dat je bij ons vakantie komt vieren! Tijdens je verblijf op de Vossenberg kun je Vossenmunten sparen. De Vossenmunten kun je sparen door mee te doen aan activiteiten of een item van de ‘Vossenclub’ te gebruiken en uitdagingen aan te gaan met jezelf maar ook met andere gasten.

Animatie anno 2021
We bieden een eigentijds animatieprogramma aan. Dit is sinds 2021 een aangepast programma waarbij de kinderen leuke gadgets, creatieve hobby- en speelsets,  sport- en spelmaterialen kunnen afhalen & lenen in de ‘Vossenclub’ waarmee ze unieke Vossenmunten kunnen sparen tijdens het verblijf.
De uitleen van de ‘Vossenclub’ is dagelijks via de receptie geopend!
Lukt het jou om alle Vossenmunten te sparen?

Bij de receptie kun je jouw gespaarde munten inruilen voor een super cool cadeau!

Naast onze toffe ‘Vossenclub’ staan er nog steeds wekelijks in ons hoogseizoen uitdagende sport- en spel activiteiten in de planning zoals de wekelijkse MTB tocht in de Veluwse bossen. Maar ook ontspanning tijdens de wekelijkse Game & Filmavond. Ook worden er gezellige Pub-avonden georganiseerd in ons eetcafé BUITEN met spannende Pubquizen. Ook zullen onze Vinyl-avonden, waarbij een ieder plaatjes mag draaien, zorgen voor de nodige ontspanning tijdens uw verblijf op De Vossenberg… Kortom genoeg vertier voor jong en ouder!

PS Wij hebben onze animatie programma zo ingericht dat naast de jongste kindjes er ook voldoende spannende ‘avonturen’ zijn te beleven voor de oudere jeugd! Maar wellicht kunt u dit beter zelf ervaren…, graag tot ziens!