//Broodservice ‘Uniek’
Broodservice ‘Uniek’ 2021-03-25T16:44:17+01:00

Broodservice Bakkerij & Lunchroom Uniek 

Wat fijn! U kunt heerlijk online uw ontbijt samenstellen, of lekkere broodjes voor de lunch bestellen of andere lekkernijen. Uw bestelling kunt u online plaatsen in de webshop van  http://bestellen.bakkerij-uniek.nl/

VOOR  19 UUR  BESTELD, IS DE VOLGENDE DAG VANAF 9 UUR VERS BEZORGD OP ONS PARK! UW BESTELLING LIGT DAN VANAF 9 UUR IN ONZE RECEPTIE VOOR U KLAAR!

#  Geef bij uw online-bestelling (bij BESTELNOTITIES) altijd het volgende  aan:  PARKBESTELLING- VOSSENBERG.

#  Ook graag  altijd uw telefoonnummer invullen voor uw betaalverzoek &  zodat ze u kunnen berichten in het geval van bijzonderheden

#  Betaling verloopt middels een betaalverzoek direct vanuit Bakkerij Uniek

(in de nabije toekomst middels IDEAL)

#  Voor alle parkbestellingen hanteert Bakkerij & Lunchroom Uniek een aangepast bezorgtarief van € 1,50 per bestelling (Minimale bestelwaarde € 7,50). In uw onlinebestelling wordt automatisch € 3,50 bezorgkosten berekend, in het betaalverzoek dat u ontvangt wordt dit bedrag uiteraard gecorrigeerd. Vanaf € 15,- betaald u helemaal geen bezorgkosten!

# Op zondagen, 1e & 2e Paasdag, Hemelvaartsdag, 1e & 2e Pinksterdag gesloten.

Wist u dat u een volledig verzorgd ontbijt kan bestellen, GENIET!

In samenwerking met Bakkerij & Lunchroom Uniek uit Nunspeet heeft Camping De Vossenberg een dagelijks verse Broodservice voor u! Graag vertellen wij u wat meer over wie ‘Uniek’ is en wat hen producten precies zijn.

‘Uniek’ Brood

Zij zullen in de winkel de hele dag door vers brood bakken van hoogwaardige kwaliteit leveren. We zien tegenwoordig veel, bijvoorbeeld in supermarkten, dat brood afgebakken wordt in de winkel. Dit gaat dan eigenlijk om brood wat al is bereid, en ook al is gebakken. Hierin worden wat extra grondstoffen toegevoegd zodat het brood nog een keer kort gebakken kan worden zodat de klant daardoor het gevoel krijgt net vers gebakken brood te kopen. Dit is echter niet zo, het is voor de tweede keer gebakken, waardoor het even weer als vers aanvoelt.

Uniek gaat het proces naar vers brood van voor af aan in de winkel plaats laten vinden. U ziet in de winkel een oven en een rijskast staan, waar het brood het hele rijsproces in zal meemaken, waarna het in één keer vers wordt afgebakken, zodat u écht vers brood mee naar huis krijgt. Daarbij maken zij bij veel broodsoorten, zowel grootbrood als kleinbrood, gebruik van desem i.p.v. gist, waardoor ze een lang proces krijgen. Dat heeft een positieve invloed op de smaakontwikkeling en de versheid van het brood.

In ons assortiment zult u vooral de rustieke en landbroden aantreffen, maar ook de gewone brood soorten kunt u bij ons halen.

‘Uniek’ Gebak en banket

Ook deze categorie krijgt bij ons de volle aandacht. We specialiseren ons in de niet alledaagse soorten banket, gebak, stukgoed en koek. Maar ook de traditionele soorten zoals appeltaart zijn bij ons te vinden.

Naast de producten die bij ons het hele jaar door te vinden zijn, zullen we ons  door de seizoenen laten inspireren en zult u dat terug zien op de kaart en in de winkel.

In onze receptie zijn de bestellijsten verkrijgbaar. Graag tot ziens!

NATUURLIJK BELEVEN!