Sanitair 2020-02-14T11:57:03+01:00

Sanitaire Voorziening

Het sanitair gebouw is uitgerust met comfortabele douchecabines en ruime toiletvoorzieningen. Wij verwarmen ons gebouw met vloerverwarming waarbij het in het voor- en naseizoen ook comfortabel douchen of badderen is. Wat ook prettig is; wij faciliteren in uw toiletpapier zodat u niet met een rolletje over ons terrein hoeft te lopen.

Wij hebben 2 aparte afwasplekken waar u heerlijk uw vaatje van de dag mag wassen (voorzien van warm water uiteraard).

Familie badkamer
Ons sanitairgebouw beschikt ook over een ruime familiebadkamer (welke rolstoel toegankelijk is) met een riant bubbelbad (een apart babybadje is tevens aanwezig), een aparte douche en een aparte baby-aankleedplaats. Lekker efficiënt; allemaal tegelijk schoon en nog erg gezellig ook!

Infrarood sauna
Echt vakantie vieren staat voor ontspannen en genieten. Als saunaliefhebber kan u heerlijk tot rust komen in onze ruime infrarood cabine, in een afgesloten privé badkamer gelegen.

Wasserette
Natuurlijk gaat tijdens uw vakantie de was gewoon door! Wij maken het u daarom graag wat makkelijker met onze volledig uitgeruste wasserette, voorzien van meerdere Miele wasmachines en een ruime Miele droger. Ook is het mogelijk hier uw kleinere handwasje te draaien. Na afloop nog even strijken en hopsakee uw was is weer gedaan!