//Speeltuinen
Speeltuinen 2020-02-14T11:59:02+01:00

Speelfaciliteiten

Op ons groene, overzichtelijke terrein faciliteren wij eigentijdse speeltoestellen, centraal bij elkaar gelegen in de buurt van onze horecagelegenheid. Uw kinderen kunnen zich prima vermaken op alle toestellen of in de grote zandbak tegenover ons zonneterras gelegen. Daarnaast hebben wij voor de oudere kinderen een recreatieveld met voetbal en basketbalmogelijkheden. Nieuw dit jaar is ons trampoline-hoek, voorzien van een professionele Elite Berg trampoline. Voor jonge kinderen maar ook zeker voor uw oudsten is er dus vermaak naar wens!

Tijdens de Meivakantie, Hemelvaart & pinksteren en ons Hoogseizoen wordt en voor jong en oud een professioneel recreatieprogramma verzorgd. Het Animatieprogramma van de Vossenberg staat garant voor topvermaak voor uw kinderen. U heeft er geen omkijken naar, maar wellicht doet u dat wel om mee te genieten van een vrolijk, gevarieerd en gezellig kindermatinee.

Op korte loopafstand bevindt zich de Zandenplas; een recreatiemeer waar uw kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Ook erg leuk om te bezoeken is ons Veluwe-transferium, op ca. 15 minuten lopen gelegen. Hier treft u een bezoekerscentrum leuk voor jong en oud, een kabouterroute in het achtergelegen bosgebied en een uitkijktoren die de klim meer dan waard is.

OVERDEKT SPELEN

Tijdens uw verblijf kunnen de kinderen (gratis) overdekt spelen op Camping De Vossenberg. Je creatief uitleven in de boshoek, kastelen bouwen met levensgrootte legoblokken of heerlijk springen op een springkussen, dit alles en nog veel meer is mogelijk in onze mega pop-up binnenspeeltuin. Elk jaar geopend vanaf de meivakantie tot en met eind augustus!