Zwemmen 2018-12-19T22:02:14+01:00

Zwemmen

De Zandenplas
Op korte loopafstand gelegen van De Vossenberg vindt u te midden van de bossen Recreatiemeer De Zandenplas voorzien van heerlijke zandstranden, horeca en speelfaciliteiten voor de kinderen. Het fijne zandstrand, de lig- en speelweide en de diverse voorzieningen maken de Zandenplas tot de ideale plek voor een dagje uit. Uw kinderen vermaken zich hier uitstekend op het strand, in het water of op de diverse speeltoestellen. Bij de kiosk, met groot terras aan het water, kunt u terecht voor lekkere versnaperingen. Parkeren doet u op de parkeerplaats van RGV. Kortom genoeg vertier voor uren aan zwemplezier!

Subtropisch zwemparadijs 
In het nabij gelegen centrum van Nunspeet bevindt zich een groot subtropisch zwemparadijs De Brake, waar u ontspannen een hele dag kan vertoeven. U treft hier naast een gezellig subtropisch recreatiebad met drie spectaculaire glijbanen, een Turks stoombad, jetstreams & hot wirlpool kruidenbaden, ook een 25 meter bassin aan, voor de baantjes-zwemmers onder ons. Kortom “Plezier voor jong en oud”!

Veluwemeer
De Vossenberg is op 10 autominuten gelegen van Het Veluwemeer waar u heerlijk kunt zwemmen en zonnebaden. Ook is hier voor surfers een prachtig apart surfstrand gecreëerd waar u zich sportief kan uitleven.