Omgeving 2022-03-14T19:27:09+01:00

Omgeving

Ontspannen in de prachtige natuur van de Veluwe. Dat kan! Rondom Nunspeet zijn er veel historische en recreatieve plekjes met een omvangrijk scala aan ontspanningsmogelijkheden. Wandelen in de prachtige bossen die afgewisseld worden met eindeloze heidevelden en ruige zandverstuivingen. U kunt zomaar edelherten, wilde zwijnen en schaapskudden tegenkomen.

Erg leuk om te bezoeken is ons Veluwe-transferium, op ca. 15 minuten lopen gelegen. Hier treft u een bezoekerscentrum leuk voor jong en oud, een kabouterroute in het achtergelegen bosgebied en een uitkijktoren die de klim meer dan waard is.

In de directe omgeving kunt u zwemmen en zonnen bij het schitterende, uniek bosrijk gelegen, recreatiemeer De Zandenplas. Verder kunt u in de nabije omgeving terecht bij een manege en een tropisch zwemparadijs. Golfen op de prachtige, aan ons park grenzende, 27-holes golfbaan is een aanrader. Als u toch in de buurt bent dan moet u zeker even langs gaan bij één van de grote attractieparken in de buurt: Walibi World, Dolfinarium, De Apenheul en natuurlijk   Koningin Julianatoren.

Onze camping is een ideaal vertrekpunt voor trips naar eeuwenoude vissersplaatjes. Elburg en Harderwijk zijn een dagje uit meer dan waard. U kunt ook één van de vele musea bezoeken, zoals het recent geopende Noord Veluws Museum , dat werk toont van Noord-Veluwse kunstenaars. Wandelaars en fietsers halen hun hart op in de Veluwe, vele fiets- & wandelroutes leiden u door de bossen en landerijen in de omgeving! Uiteraard kunt u bij ons fietsen huren.

Even er helemaal uit? Een goed idee! Kom naar Camping De Vossenberg in Nunspeet.

NATUURLIJK BELEVEN!