//Vacatures / stageplaats
Vacatures / stageplaats 2021-01-18T16:24:28+01:00

Stageplaatsen De Vossenberg

Recreatiemedewerker (MBO) & Frontofficemedewerker (MBO)

Wij zijn ieder seizoen op zoek naar enthousiaste stagiaires “Recreatiemedewerker / Travel – Leisure & Hospitality Host” (MBO) die een bijdrage kan leveren op recreatief gebied.

• Verantwoordelijke invulling van je stage:
Jij bent een enthousiast persoon die veel verschillende werkzaamheden op het gebied van recreatie kan uitvoeren op onze camping. Je zorgt ervoor dat je gasten goed ontvangt en begeleid bij je activiteiten. Je kunt zelf een typetje spelen om kinderen te vermaken. Jij regelt de meeste zaken zelf of laat ze uitvoeren door een collega. Vaak is je werk een combinatie van verschillende taken. Zo help je niet alleen zelf mee met activiteiten, maar neem je ook administratief, secretarieel en commercieel werk voor je rekening aangaande op recreatief gebied. Je bent verantwoordelijk voor de opzet van het recreatieprogramma en de uitvoering ervan, uiteraard in samenwerking met je begeleider van ons park.

• Je sterke punten:
Je vindt het leuk om mensen te helpen en kunt goed plannen en organiseren. Maar je steekt zelf ook graag je handen uit de mouwen en kunt zelfstandig werken. Je bent betrokken bij allerlei taken en activiteiten, voor alle doelgroepen, van jong tot oud. Dat vraagt veel creativiteit en inlevingsvermogen.

• Opleiding:
“Recreatiemedewerker / Leisure & Hospitality Host” (MBO)
Heb je een andere vooropleiding (met of zonder diploma), neem dan ook contact met ons op voor de mogelijkheden dan bekijken we tijdens het plaatsingsgesprek onder welke voorwaarden je eventueel aan de stage kunt beginnen.

• Aan het werk
• Je begeleidt en organiseert recreatieactiviteiten.
• Je verzorgd de planning van de recreatieactiviteiten.
• Je doet de administratie en het beheer van de recreatieplanning.
• Je acteert en vermaakt gasten tijdens animatieactiviteiten.

Deze stage plaats is geschikt voor niveau 3 (mocht je een opleiding niveau 2 of 4 volgen neem dan ook contact met ons op voor de mogelijkheden)

Camping De Vossenberg
T.a.v. Miranda Huiskamp
Tel: 0341-252458
info@campingdevossenberg.nl
www.campingdevossenberg.nl

==== ==== ==== ==== ====

Medewerker natuur, water en recreatie (MBO) en/of Vakbekwaam medewerker bos en natuur (MBO)

Wij zijn jaarlijks op zoek naar enthousiaste stagiaires van de opleiding Medewerker natuur, water en recreatie (25453 & 25457) (Niveau 2 & 3) die een bijdrage kunnen leveren in het buitenwerk.

• Verantwoordelijke invulling van je stage: Jij bent een enthousiast persoon die veel verschillende werkzaamheden op het gebied van recreatie kan uitvoeren op onze camping. Als vakbekwaam medewerker Natuur, Water en Recreatie leer je alles over het organiseren van activiteiten en over de omgeving waarin deze plaatsvinden. Je werkt op aanwijzing van de bedrijfsleider, maar regelt en verdeelt ook zelf werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor de gasten en zorgt dat zij zich welkom voelen. Je bent bezig met het onderhouden van de buitenruimte. Sport, techniek, communicatie en groen staan centraal in je stage.

Deze stage plaats is geschikt voor niveau 2 en niveau 3
Camping De Vossenberg
T.a.v. Miranda Huiskamp
Tel: 0341-252458
info@campingdevossenberg.nl