//Vakantiehuizen & vrije chaletkavels
Vakantiehuizen & vrije chaletkavels 2022-01-31T14:40:49+01:00

Luxe recreatiewoningen te koop

Temidden van de Veluwse bossen zijn op De Vossenberg mooie, ruime kavels voor nieuw te bouwen recreatiewoningen beschikbaar! Wat dacht u van een plek aan de rand van het park, waar u zo het bos inkijkt? De eekhoorns en konijntjes huppelen zo door uw eigen tuin…

Op een apart gedeelte van ons park zijn er nog ruime bosrijk gelegen kavels beschikbaar waarop uw eigen 6-persoons recreatiewoning kan realiseren!  Ons park is zeer ruim opgezet met veel ruimte bij, tussen én rondom de bungalows.

Omschrijving Vakantiehuis:

Prachtige 6-persoons recreatiewoning. De woning is standaard voorzien van centrale verwarming, 2 of 3 volwaardige slaapkamers, apart gastentoilet, riante woonkamer met toegang naar een bosrijk terras, ruimtelijke eethoek, royale badkamer met toilet en douchecabine op de begane grond, moderne keuken met vaatwasser, combimagnetron, koelkast met apart vriesvak en voldoende kastruimte.

De vakantiehuizen worden gebouwd op een ruime (pacht)kavel van c.a. 300 m2 met een groot terras en 1 eigen parkeerplaats. Ons park is 365 dagen per jaar open voor recreatie doeleinden.

Momenteel hebben wij GEEN vrije kavels beschikbaar voor het bouwen van een eigen vakantiehuis! Natuurlijk ontvangen we graag uw gegevens wanneer voor in de toekomst, daartoe vragen we u een mail te sturen naar info@campingdevossenberg.nl Wanneer er een kavel vrij komt, nodigen we u graag voor een persoonlijke afspraak om u kennis te laten maken met ons park en haar mogelijkheden!

Interesse? Wij en ons aannemersbedrijf Van Wijhe B.V. maken graag persoonlijk een afspraak met u! Voor meer informatie bel: +31(0)341-252458 of maak eventueel een afspraak om een van de reeds geplaatste vakantiehuizen te bekijken.

Vrije chaletkavels

Momenteel hebben wij GEEN vrije kavels beschikbaar! Natuurlijk ontvangen we graag uw gegevens wanneer voor in de toekomst, daartoe vragen we u een mail te sturen naar info@campingdevossenberg.nl Wanneer er een kavel vrij komt, nodigen we u graag voor een persoonlijke afspraak om u kennis te laten maken met ons park en haar mogelijkheden!