Kamperen 2019-10-08T11:08:44+00:00

Kamperen

Kom heerlijk genieten van de natuurlijke omgeving die onze camping rijk is! Het zacht gras onder je voeten, een orkest van vogelzang de geur van dennennaalden … bij ons gaat u zeker tot rust komen! Voor u als toeristische kampeerder heeft Camping De Vossenberg mooie ruime zonrijke of naar wens schaduwrijke plaatsen op haar kampeervelden, omringd door een diversiteit aan prachtige natuur als oude eiken en wuivende parasoldennen.

Door de ruimtelijke opzet en speelse indeling van ons terrein is er genoeg ruimte voor jong en oud om te ontspannen of heerlijk te ravotten in de natuur. Al onze kampeerplaatsen zijn voorzien van een eigen stroom- en waterpunt met tevens een eigen TV-aansluiting. De afmeting van de kampeerplaatsen verschilt onderling maar is minimaal 100 m2 groot.

En heeft u geen eigen kampeermiddel, geen probleem, bij ons kan u ook een chalet, bungalow of safaritent huren.

BOUWVAK-ARRANGEMENT

4 personen, 3 wk, incl tb
90 – 120 m²
incl stroom, CAI-aansluiting
Water aan- en afvoer op de plaats

595,-3 weken

Chalet

Op zoek naar een leuk alternatief voor een bungalow? Wellicht is het huren van een bosrijk gelegen chalet iets voor u. Wij bieden u eigentijds 2- & 4- persoons chalets!

Lees meer

Seizoens- & Jaarplaatsen

Voor u als vaste gast van De Vossenberg hebben wij mooie zonrijke of naar wens schaduwrijke chaletplaatsen speels verdeeld gelegen op ons bosrijke park.

Lees meer