Safaritent 2018-03-23T14:44:56+01:00

Safaritenten

Glamping op De Veluwe!

Combineert u graag een hoge mate van luxe met het heerlijke vrije kampeerleven dan hebben wij voor u de perfecte accommodatie: een prachtige bosrijk gelegen 6-persoons safaritent gelegen op Camping De Vossenberg te Gelderland! Met zijn ronde houten balken, zandkleurige binnentent en groene dak heeft onze safaritent een onweerstaanbare aantrekkingskracht op rustzoekers (binnentent 5×5 meter). Een royaal verblijf voor maximaal 6 personen. De ideale uitvalsbasis voor ontdekkingstochten. Maar ook de plaats waar gasten een lange dag kunnen bivakkeren met een boek, een barbecue en een goed glas wijn.

Onze safaritenten zijn van alle gemakken voorzien: een twee-persoons slaapkamer met steigerhouten hemelbed (voorzien van 2 x 1 persoonsdekbed) en een slaapkamer met twee steigerhouten stapelbedden (alle bedden zijn voorzien eenpersoons dekbedden), een open keuken met aansluitend woongedeelte, een afgesloten toiletruimte en de tenten zijn achter ons eigentijdse sanitair-gebouw gelegen. Aan de voorzijde van de tent bevindt zich een riant bosrijk gelegen terras met riante lounge-set en een picknicktafel.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief toeristenbelasting. Bijkomende kosten zijn; schoonmaakkosten € 49,00 per wisseling; reserveringskosten € 5,75 per boeking; toeristen belasting € 1,00 p/p/p/n; borg op het pasje voor de slagboom € 10,00. Tevens is het mogelijk bedlinnen bij te boeken ad € 7,00 p.p.p.v. Alle genoemde bedragen zijn exclusief gebruik van een zibro-kachel ad € 37,50 huur & 1 volle vulling. Voor de Meivakantie, het Hemelvaartweekend en Pinksterweekend rekenen wij de hoogseizoenstarieven.

Op al onze aanbiedingen zijn de Algemene Parkvoorwaarden en de Algemene Recronvoorwaarden van toepassing.

Tarieven

Weekend

230,- (Juli en Augustus) € 320,-

Week

360,- (Juli en Augustus) € 575,-

Midweek

240,- (Juli en Augustus) € 335,-