Tarieven verhuur 2020-03-12T10:07:35+01:00

Tarieven verhuur

Voor de kampeer liefhebber stellen we jaarlijks een aantal (last minute) arrangementen samen.

Voor u als vaste gast van De Vossenberg hebben wij mooie zonrijke of naar wens schaduwrijke seizoens & jaarplaatsen speels verdeeld gelegen op ons bosrijke park.

Onze moderne bungalows voor 4/6 personen zijn vrijstaand, sfeervol ingericht en zeer comfortabel. De inrichting is als volgt: een ruime woonkamer met TV (dvd en internet) met een aparte zit- en eethoek en opslaande deuren naar de tuin, een volledig ingerichte keuken inclusief vaatwasser, 2/3 slaapkamers, badkamer met douche en toilet en een terras met meubilair en elektrisch zonnescherm.

Op zoek naar een leuk alternatief voor een bungalow? Wellicht is het huren van een ruimtelijk gelegen chalet iets voor u! Een chalet (ruime mobile-home) van maar liefst 40 m2 groot is voorzien van alle gemakken voor 2 tot 4 personen: een twee-persoons slaapkamer, slaapkamer met stapelbed, badkamer met douche, toilet en wastafel, open keuken met aansluitende woonkamer met tv.

Of combineert u juist graag de luxe met het vrije leven van kamperen dan is ons nieuwste glampingconcept “het” helemaal voor u. Wij verhuren prachtige bosrijke gelegen safaritenten. De rustieke tenten zijn allemaal voorzien van mooi afgewerkte steigerhouten meubels en hebben een heerlijk terras aan de voorzijde waarop u kan genieten van de natuurlijk omgeving waarin ze zich begeven!

Kampeerplaatsen

Voor de toeristische kampeerder hebben wij mooie zonrijke of naar wens schaduwrijke plaatsen op ons kampeerveld gelegen met uitzicht op de prachtige parasoldennen.

Lees meer

Bungalow

Onze moderne bungalows voor 4 a 6 personen zijn vrijstaand, sfeervol ingericht en zeer comfortabel. Of huur een chalet van maar liefst 40 m2 groot en voorzien van alle gemakken.

Lees meer

Safaritent

Combineert u graag een hoge mate van luxe met het heerlijke vrije kampeerleven dan hebben wij voor u de perfecte accommodatie: een prachtige bosrijk gelegen safaritent.

Lees meer

Chalet

Op zoek naar een leuk alternatief voor een bungalow? Wellicht is het huren van een bosrijk gelegen chalet iets voor u. Wij bieden u eigentijds 2- & 4- persoons chalets!

Lees meer

Boslodges

Voor u als vaste gast van De Vossenberg hebben wij mooie zonrijke of naar wens schaduwrijke chaletplaatsen speels verdeeld gelegen op ons bosrijke park. Bezoek onze vrije kavels!

Lees meer