//Safaritent
Safaritent 2018-11-20T10:31:18+00:00

Op eigen ‘safari’ op De Veluwe? Bij ons huurt u een eigen safaritent!

Glamping op de Veluwe! Combineert u graag een hoge mate van luxe met het heerlijke vrije kampeerleven dan hebben wij voor u de perfecte accommodatie: een prachtige bosrijk gelegen safaritent op Camping De Vossenberg gelegen in Gelderland! Met zijn ronde houten balken, zandkleurige binnentent en groene dak heeft onze safaritent een onweerstaanbare aantrekkingskracht op rustzoekers (binnentent 5×5 meter). Een royaal verblijf voor maximaal 6 personen. De ideale uitvalsbasis voor ontdekkingstochten. Maar ook de plaats waar gasten een lange dag kunnen bivakkeren met een boek, een barbecue en een goed glas wijn.

Een safaritent, gelegen in de prachtige bossen van de Veluwe, is van alle gemakken voorzien: een twee-persoons slaapkamer met steigerhouten hemelbed (voorzien van 2 x 1 persoonsdekbed) en een slaapkamer met twee steigerhouten stapelbedden (voorzien van 2x een eenpersoonsdekbed), een open keuken met aansluitend woongedeelte, een afgesloten toiletruimte en de tenten zijn achter ons sanitair-gebouw gelegen. Aan de voorzijde van de tent bevindt zich een riant bosrijk gelegen terras met lounge-set en picknicktafel.

Safaritenten 2019
Weekend
Midweek
Week
Laagseizoen
€ 285,00
€ 295,00
€ 420,00
Hoogseizoen (Juli en Augustus)
€ 385,00
€ 395,00
€ 645,00

Alle genoemde bedragen zijn exclusief toeristenbelasting. Bijkomende kosten zijn; reserveringskosten ad. € 5,90 per boeking, toeristen belasting € 1,10 p/p/p/n; borg op het pasje voor de slagboom € 10,00. Tevens is het mogelijk bedlinnen bij te boeken ad € 7,00 p.p.p.v. Alle genoemde bedragen zijn exclusief gebruik van een zibro-kachel ad € 37,50 huur & 1 volle vulling. Voor de Meivakantie, het Hemelvaartweekend en Pinksterweekend rekenen wij de hoogseizoenstarieven.

Op al onze aanbiedingen zijn de Algemene Parkvoorwaarden en de Algemene Recronvoorwaarden van toepassing.