Verhuur 2019-10-17T15:31:59+00:00

Genieten op de Veluwe!

Op zoek naar een luxe bungalow op de Veluwe, of verblijft u graag in een bosrijk gelegen chalet, of toch liever het kampeer-gevoel beleven in een luxe glamping?

Op De Vossenberg in Nunspeet kan u heerlijk ontspannen op vakantie gaan met het gehele gezin. De Vossenberg heeft een ruime keuze aan sfeervolle accommodaties , te denken val aan een ruim gelegen bungalow voorzien alle nieuwste gemakken. Ook leuk: een bosrijk gelegen chalet in de buurt van onze speelfaciliteiten of wellicht iets meer avontuur in een van onze stoere safaritenten! Kortom: voor ieder wat wils!

WAAROM UW VAKANTIE VIEREN OP DE VOSSENBERG…
Voor de kinderen
….Hebben wij op ons terrein verschillend speelgelegenheden als een grote speeltuin, trampoline en skelters of een wandeling in het aansluitende bos is natuurlijk ook heerlijk. Ook kunnen de kinderen tijdens uw verblijf (van eind april t/m september) op ons park (gratis) overdekt spelen. Je creatief inleven in de boshoek, kastelen bouwen met levensgrootte legoblokken of je uitleven op een springkussen, dit alles is mogelijk. Ook op sportief vlak bieden we in onze hal de mogelijkheid voor bijvoorbeeld een potje voetbal.
Tijdens de vakanties staat er een enthousiast animatie team voor u en uw kinderen klaar!
Onze omgeving
… Is heel bosrijk maar toch centraal ten aanzien van leuke dagtripjes naar bijvoorbeeld de Juliana Toren, de Apenheul, of een Walibi!
Een gezellig Eetcafé!
In ons gezellig eetcafé BUITEN of op het terras kunt u genieten van een kop koffie met een appelpunt en in de weekenden, vakanties en het hoogseizoen ook van een heerlijk diner.
Voor alle fietsliefhebbers
… wordt het u graag makkelijk gemaakt: u fiets zo vanuit uw safaritent naar het dichtbij gelegen eerst knooppunten van uw fietsroute.
Camping De Vossenberg … Natuurlijk Beleven!

CHALET

Vakantie begint bij ultiem kunnen ontspannen en worden ontzorgt… In een van onze bosrijk gelegen chalets moet dat zeker lukken. LEES MEER…

BOEK NU

BUNGALOW

Geniet van het buitenleven in een van onze moderne, vrijstaande bungalows. Sfeervol ingericht en zeer comfortabel, voor 4 & 6 personen. LEES MEER…

BOEK NU

GLAMPING

Combineert u graag een hoge mate van luxe, met het vrije kampeerleven dan is een van onze safaritenten precies wat u zoekt. LEES MEER…

BOEK NU