/Voorwaarden
Voorwaarden 2018-11-19T16:59:40+01:00

Parkvoorwaarden

Afval en milieu
De milieustraat vindt u nabij onze receptie. Hier kunt u glas, papier en klein chemisch afval deponeren in de daarvoor bestemde bakken. Restafval (uitsluitend in afgesloten vuilniszakken) en groen tuinafval kunt u deponeren in de daarvoor bestemde containers.

Auto’s
Auto’s zijn op ons park toegestaan, maar let wel op: stapvoets rijden! Tevens dient u uw auto op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen te parkeren en niet bij uw accommodatie. De parkeerplaatsen zijn terug te vinden op de plattegrond.

Animatie
Jaarlijks staat er een professioneel Recreatieteam voor u als gast klaar. Een gediplomeerde animatiemedewerker van www.goedesfeer.nl zal u en uw kinderen het graag naar het zin maken met een afwisselend programma in het hoogseizoen en tijdens de Meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren.

Bezoek en logees
Bezoek en logees dienen aangemeld te worden bij de receptie. (zie voor de tarieven het uitgebreide overzicht verder in deze brochure)

Eetcafe & Snackbar

Wij zijn in het seizoen ieder weekend geopend. In het hoogseizoen hanteren wij ruimere openingstijden. Deze zijn aangegeven bij de horecagelegenheid en bij de receptie, tevens is er de mogelijkheid om te pinnen.

Fietsverhuur
Op ons park bestaat de mogelijkheid fietsen te huren. Wel dient u deze vooraf te reserveren. (tevens mountainbikeverhuur mogelijk)

Gasflessen
Bij de receptie zijn gasflessen te koop. (tarieven variëren n.a.v. de inkoopwaarde gas)

Huisdieren
Op ons park zijn honden niet toegestaan. Andere huisdieren graag in overleg laten verblijven.

Internet
Bij de receptie is een internetpakket te huur die u toegang verschaft tot onze internetverbinding. De kosten voor dit pakket zijn € 2,00 per dag.

Kinderfaciliteiten

In het voorjaar van 2012 hebben wij al onze speelfaciliteiten op ons groene, overzichtelijke terrein geheel vernieuwt en uitgebreid. Daarnaast hebben wij voor de allerkleinsten een spartelbadje naast onze horecagelegenheid en is er voor de oudere kinderen een recreatieveld met voetbal en basketbalmogelijkheden. Het betreden van onze speelgelegenheden is geheel op eigen risico en wij adviseren u om kleine kinderen altijd onder uw toeziend oog te laten spelen.

Receptie

Onze openingstijden in het seizoen zijn:
maandag t/m zaterdag            9.00 uur – 12.00 uur en van 13.30 uur – 18.00 uur.
zondag                                   10.00uur – 12.00uur en van 13.30 uur – 17.00 uur.

Aangepaste openingstijden staan vermeld bij de receptie. Bij de receptie is er gelegenheid tot pinnen.


Rusttijd

Vanaf 23.00uur dient het rustig te zijn op het park. Houdt u alstublieft rekening met elkaar, respecteer ieders rust en bezorg een ander geen overlast!

Recronlid

Wij zijn sinds jaar en dag Recronlid en leveren Algemene Recronvoorwaarden.

Slagboom
De slagboom werkt met een aparte sleutel. Bij incheck vragen wij een borg van € 11,00 waarvoor u een sleutel in bruikleen krijgt. Er kan maar 1 auto per sleutel bediend worden. De slagboom is in werking tussen 7.00 uur en 23.00 uur, daarna kunt u het terrein niet meer betreden met uw auto, eraf kan altijd!


Sanitaire voorzieningen
Het sanitair gebouw is uitgerust met comfortabele douchecabines en ruime toiletvoorzieningen. Naast de gebruikelijke voorzieningen is hier tevens een aparte familiebadkamer met bubbelbad en een aparte ruimte met infra-roodsauna. Aan de achterzijde van het pand is er een milieuvriendelijke en hygiënische gelegenheid voor het legen van uw chemisch toilet. De sanitaire voorzieningen zijn dag en nacht geopend tijdens ons seizoen, van 1 april t/m 31 oktober.

Vertrek
Voor de vertrekdag van kampeermiddelen geldt: vertrek voor 11.00 uur. Indien er geen nieuwe gasten arriveren is het mogelijk tegen een gereduceerd bedrag langer te verblijven.
De bungalows en chalets dienen op de dag van vertrek voor 10.00 uur te zijn verlaten. Wilt u ’s morgens voor 9.00 uur ons park verlaten rekent u dan de avond ervoor bij ons af. Dit geldt ook voor het inleveren van de slagboomsleutel.

Wasserette
In de wasserette staan wasmachines en een droger. Bij de receptie kunt u een wasset kopen, de kosten hiervan staan vermeld op de prijslijst. Volg de aanwijzingen in de wasserette voor de bediening van de machines.